2015. január 29., csütörtök

Magunkra maradtunk / A vörös ajtó titka DVD filmÚJ - Jelenlegi ára: 100 Ft

Magunkra maradtunk / A vörös ajtó titka               2 DVD film egy lemezen
Magunkra maradtunk:
Jim Winters kertépítő egy csendes, barátságos ember, aki csupán nyugodt életre vágyik. Ám családi élete távolról sem nevezhető nyugodtnak, mivel fiai anyjuk halálát nehezen dolgozzák fel. Jim idősebb fia, Gabe Floridába akar költözni, maga mögött hagyva családját és barátnőjét. Gabe öccse, Pete teljesen magába zárkózik, és kizárólag a düh és a fájdalom irányítja minden cselekedetét. Jim nem tud mást tenni, mint tehetetlenül nézni fiai szenvedését, mígnem megismerkedik új szomszédasszonával, Mollyval, aki ismét fényt visz a család életébe.
A vörös ajtó titka:
A vörös ajtó titka egy fiatal nő történetét beszéli el, akinek vissza kell tekintenie a család rég elfeledett, kegyetlenmúltjára: anyja tragikus meggyilkolásának körülményeire. Natalie (Kyra Sedwick - Batman, Született Július 4. -én) utolsó lehetősége, hogy kiszabadítsa magát a múltból és szembenézzen az igazsággal, amit egész életében magával hordozott. A lehetőség akkor köszönt rá, amikor hirtelen bátyjával, Roy-jal (Kiefer Sutherland - Twin Peaks, 24 óra). Amikor egy közös barátjuk, Julia (Stockard Channing - Az elnök emberei) ráveszi Natalie-t, hogy menjen Bostonba és találkozzon testvérével, féltve őrzött világa kezd darabokra hullni.
Roy haldoklik és kétségbeesetten szeretné, ha húga mellettelenne, azonban Natalie ugyanennyire szeretne távol maradni bátyjától. A báty attól fél, hogy nem szeretik, míg a húg attól, hogy szeressen. A konfliktus tovább éleződik, ahogy Natalie megtudja, mi történt az anyjával és csak a bátyja szeretete által tud szembenézni a tragikus igazsággal: anyjukat az apjuk ölte meg. Natalie azért tért haza, hogy megmentse bátyja életét, helyette a báty menti meg az övét...



Jelenlegi ára: 100 Ft

Az aukció vége: 2015-02-18 22:28
. Magunkra maradtunk / A vörös ajtó titka DVD filmÚJ - Jelenlegi ára: 100 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése